Ambra

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2016

10.4.2017
Kun herkkuja jaellaan, haluaisi Ambrakin kovasti tulla mukaan jaolle. Vaan mitäpä pieni tyttö jännitykselleen mahtaa, ja silloin on tyytyminen seuraamaan sivusta muiden pitoja.

Ambra saapui Irinan tarhalle sterilointeja tekevän liikkuvan klinikka-auton tuomana. Ambran kanssa samalla kyydillä tulivat Rosanna, Maddox ja Robin. Robin ja Rosanna lienevät sisarukset. Ambra ja Maddox saattavat kuulua samaan pesueeseen tai sitten eivät - varmaa tietoa ei ole.

Pentutalon perällä, pimeässä kopissa lymyilee kasa äskettäin tarhalle päätyneitä pentuja. Suurin osa niistä on vielä hämillään ja peloissaan. Huolestuneina ne painautuvat kiinni toisiinsa hakien turvaa, kun sisälle koppiin kömpii. Ambra on yksi kasassa kyhjöttävistä pennuista. Vaikka koppi onkin Ambran suosiossa, uskaltautuu se välillä uloskin. Nenä nuuskuttaen Ambra käy läpi pentutalon laitoja herkkupalojen toivossa. Ihmisiä ihmetellään pienen välimatkan päästä, mutta tyttö uskaltaa kuitenkin olla ulkosalla vaikka aitauksessa on useampia vieraita touhuilemassa. Ambran saa napattua melko helposti syliin kuvattavaksi ja hyvin kiltisti se antaa käsitellä itseään.

Kunpa Ambraa onnistaisi ja oma koti löytyisi pian - mitä nopeammin, sen parempi. Ankeat tarhaolosuhteet eivät tarjoa parhaita mahdollisuuksia reipastumiseen, ja onnellisen lopun tämä pieni koiratyttö totta vie ansaitsisi. Ambra haluaisi löytää itselleen kiltin ja ymmärtäväisen ihmisen, jolla riittää aikaa varovaisen tytön sopeuttamiseen. Kunhan jostain sellainen vain löytyisi, pääsisi Ambra näyttämään kuinka ihana pentu(riiviö) ujon kuoren alla asustaa.

Viipurin koirat - Ambra 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.