Kotihoidossa olevat kummikoirat

Kummikoiriksi valitaan koiria, joiden kodinsaantimahdollisuudet vaikuttavat heikoilta. Mahdollisuuksiemme mukaan tuomme kuitenkin myös kummikoiria Suomeen kotihoitoon totuttelemaan elämiseen kotioloissa. Saadut avustukset käytämme koirien eläinlääkäri-, lääke- ja ruokakuluihin. 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä kummikoiriin tai kummiuteen liittyen, ota yhteyttä kummikoiravastaavaamme.

Tatu ja Toto

24.7.2018
Tatun ja Toton päivät kuluvat koiramaisesti ulkoilusta ja kotikoiran elosta nauttien.  Erityisesti Tatu ja Tota nauttivat autoilusta. Mikäs sen mukavampaa kuin hurauttaa auton kyydissä mielenkiintoisiin paikkoihin parhaassa seurassa. 

Arina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2013

Adalmiina

8.8.2019
Adalmiina palautui kodistaan tuttuun hoitopaikkaansa ja aloitti kodin etsimisen uudelleen. Koska Adalmiinalla on erilaisia vaivoja ja sen käytöskin on jossain määrin haastavaa, päätettiin kodin etsiminen lopulta lopettaa ja Adalmiina jää asumaan hoitopaikkaansa kummikoirana.

Iivari

11.12.2016
Iivarin kodin etsiminen päätettiin lopettaa kahden vuoden jälkeen tuloksettomana. Iivari jää tuttuun hoitopaikkaansa asumaan yhdistyksen kummikoirana.

Vuk

2.5.2013
Vuk elää rakastettuna perheenjäsenenä yhdistyksen aktiivin luona. Perheessä on useita muitakin koiria ja siksi Vukin terveyskuluja kattamaan tarkoitetut kummimaksut ovat olleet hyvin tervetullut apu. Vuk on nyt varsin onnellinen pikkukoira.