Rizik

2.11.2012
Rizik sai jäädä kotihoitopaikkaansa asumaan!

Rizik on jo vanhempi herrasmies, joka pääsi Suomeen tammikuussa 2011 hoidettavaksi kuntoon ja etsimään omaa kotia.

Irinan tarhalle Rizik haettiin aikoinaan erään pankin pihasta. Suomeen päästyään Rizik on osoittautunut täydelliseksi kotikoiraksi; Rizik arvostaa kodin lämpöä, on rauhallinen ja sisäsiisti. Remmissä kävely Rizikiltä sujui hienosti jo parin päivän harjoittelun jälkeen ja Rizik onkin erinomaista kävelyseuraa osatessaan kävellä nätisti ihmisen rinnalla. Rizik on hiljainen ja tasainen koira, joka ei pienistä hätkähdä.

Rizik kävi eläinlääkärin tarkastuksessa Suomeen tultuaan ja lukuun ottamatta toisesta silmästä jo hoidettua bakteeritulehdusta, poika on perusterve. Pojan hampaat on myös hoidatettu kummien tuella.

Vanhoja arpia kadun kasvatilla toki on, ne ovat mahtavalla pojallamme muistona menneisyydestä. On selvää, että Rizik on joskus ennen kadulle joutumistaan ollut kotikoirana, niin helppoa on pojan sopeutuminen tarhakoirasta kotikoiraksi ollut. Pojan arvellaan syntyneen vuonna 2004. Rizikin kodinetsintäilmoitus löytyy täältä.

Voit ryhtyä Rizikin kummiksi maksamalla haluamasi summan tilillemme 139435-155391. Kirjoita viestikohtaan kummikoiran nimi ja lähetä omat yhteystietosi osoitteeseen info(at)viipurinkoirat.fi. Lähetämme sinulle kummikoirasi kuulumisia ja kuvia säännöllisesti.