Tim

Tim saapui luokseni pääsiäisenä erittäin huonossa kunnossa. Timiä vaivasi korva- ja silmätulehdus, luutulehdus kyynärvarressa, sen karvat olivat lähteneet ja iho oli kauttaaltaan tulehtunut ja paikoitellen pahasti märkivä. Timin iholla oli sieni päässyt valloilleen, sillä oli  paha anemia, alipainoisuutta, etujalka oli kahdesta kohtaa murtunut (vanha vamma) ja  murtunut takajalka (myös vanha vamma) oli luutunut ristiin.

Tim jää siis hoitajalleen joka ei henno yhteisten sienikylpyjen jälkeen enää luopua ketunpojastaan. Kiitämme sydämestämme kaikkia Timin kummeja tuestanne ja siitä ,että uskoitte Timiin heikkoinakin hetkinä. Näytimme yhdessä kaikille, että tämäkin 'mission impossible' oli voitettavissa! Timillä on ollut tukijoita eri puolilta Suomea ja lahjoituksia on annettu paljon, kukin mahdollisuuksiensa mukaan. Lahjoitukset on annettu Timin tarinan järkyttäminä, ja jokainen lahjoittaja on varmasti halunnut tarjota pojalle palan kotkoiran onnea, ehkä myös hieman peläten, että hyväkään hoito ei Timiä pelasta. Siksi on niin mukavaa kirjoittaa nämä Timin terveiset ja kiittää teitä kaikkia, jotka ette luovuttaneet ettekä antaneet meidän luovuttaa!

Tim lähettää terveisiä Viipurissa vielä oleville kohtalotovereilleen, joista ehkä jollakin on juuri nyt kova hätä. Syksyn saapuessa on jokaisen tarhakoiran kohtalona kylmyys ja turvattomuus. Tim, ja hoitajansa, toivovat nyt lämpimiä ajatuksia, ja paljon tukijoita Viipurin Koirien Kummikoirille ja Koppikampanjalle!