Vanhuskummikoirat

Vanhuskummitoiminta on perustettu Viipurin koiratarhojen seniori-ikään ehtineiden koirien hyväksi, joiden viimeiset vuodet tarhalla eivät olisi elämisen arvoisia. Siksi autamme mahdollisuuksiemme mukaan näitä vielä elämäniloisia vanhuksia Suomeen kotihoitoon. Vanhuskummikoirille ei yleensä enää etsitä uusia koteja, vaan ne saavat viettää eläkepäiviänsä kotihoitopaikoissaan Suomessa. Saadut avustukset käytämme koirien eläinlääkäri- ja lääkekuluihin.

Vanhuskoiran kummimaksu on omavalintainen summa kummikoiran tueksi. Saat halutessasi kummikoirasi kuulumiset sähköpostitse noin neljä kertaa vuoden aikana.

Voit ruveta vanhuskoirakummiksi maksamalla omavalintaisen summan kummimaksuna Viipurin Koirat ry:n keräystilille FI74 1394 3500 1553 91.
Laita viestikohtaan kummikoirasi nimi. 

Jos haluat kummikoirasi kuulumisia sähköpostitse tai sinulla on lisäkysymyksiä kummikoiriin tai kummiuteen liittyen, ota yhteyttä kummikoiravastaavaamme.

Viipurin Koirat ry:llä on rahankeräyslupa RA/2018/646, joka on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.

Rizik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2006

2.1.2019
Rizik viettää loppuelämänsä kummikoirana ja hoitopaikassa pääkaupunkiseudulla.

Rizikin lääkärikuluissa voi auttaa lahjoittamalla Onnellinen vanhuus -keräykseen.

Mikko

12.2.2018
Tipan silmäkulmiin saavia koiratarinoita riittäisi kerrottavaksi. Nyt onneksi voimme tirauttaa muutaman kyyneleen ilosta, sillä lähes koko elämänsä tarhalla asunut Mikko pääsee vihdoin muuttamaan Suomeen! 

Toffe

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: isohko (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2008

10.1.2019
Toffe viettää loppuelämänsä kummikoirana ja hoitopaikassa pääkaupunkiseudulla. 

Tserniska

Tserniska on vanhempi narttukoira, joka asuu Olgan tarhalla, missä se on elänyt jo vuosia. Tserniska on aiemmin ollut vähän epäluuloinen vieraita kohtaan ja siksi Olga ei ole etsinyt sille kotia. Nyt Tserniska on jo vanha koira ja Olga on päättänyt, että se saa jäädä tarhan vakiasukiksi.