Masai

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 58 cm)
Syntymäaika: 10/2017

17.6.2019
Masai on iloinen ja veikeän näköinen koirapoika, joka ilahtuu aitaukseen saapuvista ihmisistä.

Katso uusi video Masaista:

Viipurin koirat - Masai 15.6.2019

3.4.2018
Eipä voi enää Masaita kutsua ujoksi pojaksi. Aika on tehyt tehtävänsä, jännitys kadonnut ja vieraita on vastassa iloinen vekkuli!

Masaita ei meinaa tunnistaa enää samaksi pojaksi, sillä niin suuri muutos kolmessa viikossa on tapahtunut. Masai taisikin olla vain kovin järkyttynyt tarhalle joutumisestaan, mutta on nyt sopeutunut ja todellinen luonne - iloinen ja ihmisrakas pentu - on tullut esiin.

Viipurin koirat - Masai 2.4.2018

14.3.2018
Jos ei tällä naamalla omaa kotia valloiteta niin milläs sitten? Masai on ystävällinen, mutta vielä vähän vieraisiin ujosti suhtautuva poika.

Hassulla nenällään pentujoukosta erottuva Masai heiluttaa iloisesti häntäänsä muiden mukana. Ihmisten astuessa aitaukseen alkaa Masaita kuitenkin vähän jännittää ja se puikkii piiloon. Kuvausta varten pikkuherra nostetaan syliin turvallisesta kopista ja siinä Masai istua tönöttääkin rauhallisesti vaikkakin jännittyneenä. Kun sen laskee takaisin maahan, miettii poika hetken jäädäkö vaiko eikö jäädä ihmisten lähettyville pörräämään, mutta ainakaan vielä rohkeus ei ihan riitä ja pikkuinen katoaa näköpiiristä. 

Masain menneisyydestä ei ole tietoa, mutta tarhalle se päätyi alkuvuodesta. Kunhan Masaita onnistaisi kodin tai hoitopaikan suhteen, voisi turha ujostelu karista nopeastikin pois. On myös mahdollista, että Masai tulee aina olemaan vähän ujon puoleinen poika. Reippaan koirakaverin esimerkki tekisi Masaille varmasti todella hyvää, ja se muuttaisikin mieluusti sellaiseen kotiin missä olisi samaa lajia oleva kaveri tarjolla. Masai on kiltin ja ystävällisin oloinen poika, joka tarvitsee kärsivällisen ja ymmärtäväisen omistajan, jonka motivaatio ujon pennun sopeuttamisessa ei lopahda alkumetreille.

Viipurin koirat - Masai 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.