Aarne

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2019
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

1.6.2020
Aarne kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

7.2.2020
Aarne on iloinen velikulta! Aarne pääsi harjoittelemaan hihnakävelyä, mikä sujui yllättävän hyvin. Aarnen mielestä naru kaulassa oli sivuseikka, ihaninta kaikessa oli kun sai vaan pussailla.

Viipurin koirat - Aarne 31.1.2020

30.12.2019
Aarne on menevä junnu, joka haluaisi olla joka paikassa ensimmäisenä! Aarne suhtautuu kaikkiin ihmisiin avoimesti ja sydämellisesti, joten pojan tie omaan kotiin käy toivottavasti jo pian.

Loppuvuodesta Snezhannan tarhalle päätyi iso pentujoukko Kamenkan kylästä. Pennut ovat kaikki vähän eri paria, mutta silti se saattavat olla samaa pentuetta. Niin tai näin, iloisia ja hauskoja pentuja ne ovat kaikki, taattua A-luokkaa: AnteroAnttiAattoAsmoAarneAikkuAila sekä Annikki.

Aarne on pennuista kaikkein reippaimpia. Se ei ujostele, vaan se haluaa tutustua kaikkiin ihmisiin heti ja sen enempää tuumimatta. Sylissä oleminen oli vähän tylsää, vaikka kivaa siinä näytti olevan se, että ihmisen naama on kerrankin sopivalla korkeudella ja pussaamaan pääsee hyppimättä!

Aarne on todellakin mainio tyyppi. Sen menoa ei voi katsoa hymyilemättä, niin vauhdikasta ja vähän pähkähulluakin se ajoittain on. Aarne asuu nyt isossa pentulaumassa, joten sosiaaliset taidot poika oppii siellä näppärästi. Toisten pentujen kanssa painiminen on Aarnen mieleen kovasti, mutta siltikin, jos vain on mahdollisuus ihmisten seuraan, valitsee Aarne yleensä aina sen.

Emme tiedä, missä Aarne ja muu A-tiimi on kasvanut aivan pienimmän pentuaikansa. Emme siis tiedä, ovatko ne nähneet maailmaa juuri yhtään. Ne ovat sosiaalistuneet ihmisiin, mutta välttämättä eivät mihinkään muuhun. Uudessa kodissa tulee siis varautua siihen, että pentuja ujostuttaa aluksi monikin asia. Rauhallisella totuttamisella ne sopeutuvat ja tottuvat vielä moniin asioihin, mutta kaikki se on tärkeää tehdä pennun ehdoilla ja tahdissa.

Siitä olemme täysin varmoja, että näillä pennuilla ei ole mitään käsitystä kotikoirien perustaidoista: ne eivät tiedä, millaista on jäädä yksin kotiin, miten hihnassa tulisi kulkea tai mitä sisäsiisteys tarkoittaa. Ne eivät tiedä, että suurin osa ihmisistä on kivoja ja että on normaalia, että kotiin tulee vieraita ihmisiä kylään. Ne eivät ole välttämättä koskaan tavanneet lapsia ja voivatkin siksi aluksi ihmetellä, että mitä nämä mini-ihmiset ovat. Mutta jos olet valmis panostamaan yhden tällaisen ihanan pennun kotiuttamiseen ja näyttämään sille, että maailma on täynnä ihania asioita, olet sille pennulle kullanarvoinen! Reipas koirakaveri kotona odottamassa ja näyttämässä mallia auttaa myös paljon pentujen tottumisessa uusiin asioihin ja tilanteisiin.

Viipurin koirat - Aarne 14.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.