Antti

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2019
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

1.6.2020
Antti kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

7.2.2020
Antti on ihana pentu. Vaikka se ei ole aiemmin ollut hihnassa, lähtee se reippaasti häntä heiluen ihmisten mukaan. Ulkona parasta on ihminen eikä Antti malttaisi millään lopettaa pusujen antamista.

Viipurin koirat - Antti 31.1.2020

30.12.2019
Reipas poika Antti on varsinainen hurmuri. Ei riemulla ole rajaa, kun Antti saa ihmisistä seuraa!

Loppuvuodesta Snezhannan tarhalle päätyi iso pentujoukko Kamenkan kylästä. Pennut ovat kaikki vähän eri paria, mutta silti se saattavat olla samaa pentuetta. Niin tai näin, iloisia ja hauskoja pentuja ne ovat kaikki, taattua A-luokkaa: AnteroAnttiAattoAsmoAarneAikkuAila sekä Annikki.

Antti on pojista reippaimpia. Se innostuu uusista ihmisistä niin kovasti, ettei malta pysyä neljällä tassulla mitenkään. Antti hyppii ja pomppii riemuissaan ja saa ihania ilohepuleita ympäri aitausta. Voisi veikata, ettei uudessa kodissakaan voi olla nauramatta Antin mainioille hepuleille! Voi olla, että Antilla tulee muutenkin riittämään energiaa ihan kiitettävästi, sen verran elämäniloiselta pojalta se vaikuttaa.

Antti on kasvanut isossa pentujoukossa, joten koirien sosiaalinen kieli on tullut sille tutuksi. Sujuvasti Antti tuleekin kaikkien pentukavereidensa kanssa juttuun.

Antin oikeassa etujalassa on harmillinen virheasento. Jalka ei tällä hetkellä vaikuta vaivaavan Anttia, joten joko siinä on vanha murtuma, joka on luutunut vinoon, tai sitten kyse on kasvuhäiriöstä. Tämä tulee ottaa huomioon Antille kotia tarjotessa, sillä emme vielä osaa sanoa, voidaanko jalan virheasentoa korjata esimerkiksi leikkauksella, ja miten se kaikki tulee Antin elämään myöhemmin vaikuttamaan. Toivottavasti joku silti näkisi Antin kultaisen luonteen ja haluaisi tarjota sille hyvän loppuelämän.

Emme tiedä, missä Antti ja muu A-tiimi on kasvanut aivan pienimmän pentuaikansa. Emme siis tiedä, ovatko ne nähneet maailmaa juuri yhtään. Ne ovat sosiaalistuneet ihmisiin, mutta välttämättä eivät mihinkään muuhun. Uudessa kodissa tulee siis varautua siihen, että pentuja ujostuttaa aluksi monikin asia. Rauhallisella totuttamisella ne sopeutuvat ja tottuvat vielä moniin asioihin, mutta kaikki se on tärkeää tehdä pennun ehdoilla ja tahdissa.

Siitä olemme täysin varmoja, että näillä pennuilla ei ole mitään käsitystä kotikoirien perustaidoista: ne eivät tiedä, millaista on jäädä yksin kotiin, miten hihnassa tulisi kulkea tai mitä sisäsiisteys tarkoittaa. Ne eivät tiedä, että suurin osa ihmisistä on kivoja ja että on normaalia, että kotiin tulee vieraita ihmisiä kylään. Ne eivät ole välttämättä koskaan tavanneet lapsia ja voivatkin siksi aluksi ihmetellä, että mitä nämä mini-ihmiset ovat. Mutta jos olet valmis panostamaan yhden tällaisen ihanan pennun kotiuttamiseen ja näyttämään sille, että maailma on täynnä ihania asioita, olet sille pennulle kullanarvoinen!

Viipurin koirat - Antti 14.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.