Corinna

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2/2017

20.12.2018
Corinna pääsi Suomeen hoitopaikkaan.

4.10.2017
Corinna sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

9.6.2017
Corinna-tyttö siskoineen joutui kodittomaksi kesän alussa. Corinna on kiva, ystävällinen ja kaunis tyttö, joten luulisi ettei omaa kotia tarvitse kauaa odotella?

Siskokset Coco, Corinna ja Ciara päätyivät alkukesällä Irinan luokse. Tyttöjen menneisyydestä ei ole tietoa, sitä voi ainoastaan arvailla. Varmaa on kuitenkin se, että tarhalle joutuminen on ollut hämmentävä ja ehkä pelottavakin kokemus. Corinna katselee tulijoita muiden pentujen lomasta häntä iloisesti täpättäen. Ihmiset saavat tulla rauhassa aitaukseen, Corinna istuu alkuun mielellään pienen matkan päässä muodostamassa mielipidettään tulijoista. Eipä aikaakaan kun ujosti nuuhkiva kuono on uskaltautunut tassuttelemaan jalkojen juureen. Corinna vaikuttaa oikein ystävälliseltä ja ihanalta tytöltä. Sylissä oleminen on jännittävää, mutta onhan se täysin ymmärrettävää kun sylittelyyn ei ole saanut juuri tottua.

Corinnan menneisyys jää hämärän peittoon, mutta tytöllä tuskin on ollut onnea asua kotikoirana. Pienen pennun kanssa täytyy varautua harjoittelemaan monia taitoja aivan alusta alkaen. Hihnassa Corinna ei ole koskaan kulkenut, yksin oleminen on ihan uutta eikä sisäsiisteydestäkään ole koskaan kuultu. Corinna haluaisi löytää rinnalleen ihmisen, joka ymmärtää pientä koiratyttöä ja on valmis panostamaan uuden ystävänsä kotiuttamiseen. Riittävästi liikuntaa, tapakasvatusta ja rakkautta niin Corinnasta kasvaa varmasti tasapainoinen ja onnellinen kaunotar aikuisena!

Viipurin koirat - Corinna 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.