Edward

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2014

7.1.2016
Edward sai kodin Tampereelta.

23.10.2015
Arvon naiset ja herrat, saammeko esitellä, hänen ylhäinen karvaisuutensa Edward viipurilainen ensimmäinen.

Kuten kuvista näkyy, Edward on mahtava tyyppi, eikä pistä pahakseen vaikka kuvaussessio venyy vähän pidemmäksi. Edwardilla on aikaa kaikille. Edwardin saa pistää vaikka solmuun, eikä sitä haittaa vaikka vieras tutkii sen päästä varpaisiin ja rapsuttaa joka paikasta. Todistimme jopa, että tämä ehkä 30-kiloinen karvakasa on myös sylikoira.

Edward vaikuttaa tulevan ihan hyvin toimeen suuressa laumassa ja painii iloisesti kavereiden kanssa. Välillä se kuitenkin käy rähisemässä naapuriaitauksen toisille uroksille. Edwardin paksun turkin alla on myös pieniä arpia, joten on hyvin todennäköistä että välillä tunteet kuumenevat myös oman aitauksen muiden urosten kanssa. Paras koti Eetulle olisi varmasti tyttöseurassa. Toivommekin tälle kuninkaalliselle pian omaa palvelijaa ja hovineitoja!

18.8.2015
Hauskannäköiset partanaamasisarukset Edward ja Elizabeth löytyivät kesällä tarhan lähistöltä tien varresta. Meillä ei ole tarkempaa tietoa, mistä ne olivat sinne päätyneet, mutta nyt arviolta vuoden ikäiset sisarukset etsivät omaa loppuelämän kotia Suomesta.

Edward on komea kaveri. Ja tietää sen. Häntä näyttävästi viuhien Edward pyyhältää ihmisten keskelle ja kuuluvalla haukulla ilmoittaa niin aitaustovereilleen kuin tarhakävijöille, että hänen arvokkuutensa on nyt saapunut. Mitään tämä poika ei tunnu enempää rakastavan kuin rapsutuksia ja ihmisiä. Rapsutuksia korvan takaa, rapsutuksia rinnasta. Kaulasta myös, ja leuan alta. Ah, juuri sieltä! Edward jää mielellään vierelle seisomaan ja seurustelemaan. Iso karvainen pää ilmaantuu myös tilaisuuden tullen syliin halittavaksi.

Edward asuu tällä hetkellä samassa aitauksessa monen muun koiran kanssa, joista lähes kaikki ovat narttuja. Tiedossa ei ole varmasti, kuinka se suhtautuu muihin uroksiin. Pitkän karvapeitteen alta tunnustelemalla huomaa myös, ettei muutama lisäkilo tekisi pojalle yhtään huonoa.

Koska Edwardin tausta on tuntematon, täytyy uuden omistajan varautua siihen, että monet asiat vaativat harjoittelua. Emme tiedä, onko Edward asunut koskaan sisätiloissa tai osaako se kulkea hihnassa. Sisäsiisteys voi olla asia, mistä se ei ole koskaan kuullutkaan. Nuorena ja energisenä poikana Edward tulee tarvitsemaan myös riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, ettei se ala keksimään sitä itse. Edward ei myöskään ole aivan pieni, joten uuden omistajan on jaksettava paneutua sen kouluttamiseen, jotta elämä olisi kaikille mukavaa ja vaivatonta.

Jos Edward tuntuu omalta ja uskot löytäneesi etsimäsi ystävän, odottaa ystävällinen ja iloinen herra malttamattomana sydämesi valloitusta!

Viipurin koirat - Edward 15.8.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.