Kotihoitopaikan kautta kotiin

Jokaiselle kodittomalle koiralla paras joululahja olisi varmasti ollut oma koti. Koska se ei valitettavasti niin vain onnistu, päätimme joulun alla auttaa useita koiria lähemmäksi sitä lopullista päämäärää eli omaa kotia. Turvaan kotihoitopaikkaan Viipurin koleudesta ja kosteudesta pääsi useita koiria, joukossa niin pentuja kuin tarhalla jopa vuosia asuneita koiria. Kaikki nämä onnekkaat pääsevät kotihoidossa opettelemaan tärkeitä kotikoiran taitoja, kuten hihnassa kävelyä, sisäsiisteyttä ja yksinjäämistä. Koiria pääsee myös aina tapaamaan ennen varaamista, jolloin on helpompaa löytää se oikea koti kullekin koiralle.

Suomeen pääsivät kotihoitoon pennut Maia, Valo, Selja, Leia ja Saana sekä aikuisista koirista mäyräkoirasekoitus Julius, tarhalla vuosia asunut isohko tyttö Gaia, iloinen nuori tyttö Andrea, reipas nuorukainen Huli, pieni ja eläväinen Ninni-tyttö, sympaattinen tätikoira Sylvi sekä vähän ujompi nuori tyttö Sinttu.

Jokainen näistä haaveilee siis vielä omasta, lopullisesta kodista! Kaikkiin Suomessa kotihoidossa oleviin koiriin voit tutustua täällä.