Indi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 11/2016
Sijainti: Irinan tarha, Viipuri

1.3.2020
Indi pääsi lenkille!

Aitauksessa se ottaa vieraat vastaan innokkaasti, mutta kun pitäisi lähteä aitauksesta ulos, iskee pieni jännitys. Tämä kertoo myös siitä, että vaikka aitauksessa eläminen on koirille rajattua ja osalle hyvinkin ahdistavaa, ne usein myös kokevat aitauksensa turvapaikaksi. Indi hyötyisikin varmasti kotona siitä, että sillä olisi oma katettu paikka, mihin se voisi mennä pohtimaan, jos maailmanmeno tuntuu liian vilkkaalta. Kun se sitten pääsee tielle, se rimpuilee hetken, mutta heti, kun se pääsee ihmisen lähelle, jopa ihan kiinni, se rauhoittuu ja tuntuu, että se voisi vaikka jäädä siihen ihan kokonaan. Kun se ajoittain pääsee keräämään voimia ihmisen lähelle, lenkkikin sujuu ihan hyvin. Jos ajatellaan, että lähtökohtana oli se, että Indi vain makasi maassa uskaltamatta liikkua, voidaan todeta, että Indissä todellakin on potentiaalia. Nyt se tarvitsee enää vain ihmisen, johon se voi tarvittaessa nojata ja turvata ja joka ei koskaan jätä sitä.

Viipurin koirat - Indi 23.2.2020

19.10.2019
Kauniin harmaa Indi on sosiaalinen ja ystävällinen poika. Indi on haaveillut omasta kodista jo vuosia - kunpa haave pian toteutuisi.

Indille on käynyt samoin kuin niin kovin monelle muullekin - kun söpöin pentuaika on ohi, ei kukaan enää kiinnostu siitä. Indi on kuitenkin tarhalla vietetystä ajasta huolimatta säilyttänyt aurinkoisen luonteensa, ja se innostuu ihmisvieraista aina kovasti.

Aina välillä Indi pääsee harjoittelemaan hihnassa kävelemistä tarhan ulkopuolelle. Se on pojasta vähän jännittävää, mutta samaan aikaan kovin kiinnostavaa. Hihnakävelyt tuovatkin pojalle kivaa vaihtelua tarhan yksitoikkoiseen arkeen.

Indi vaikuttaa tulevan hyvin toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa. Se toivookin uudelta kodilta, että siellä olisi kiva koirakaveri odottamassa. Vaikka Indi on tarhalla varsin reipas, on odotettavissa, että muutto uuteen kotiin saa sen ujostelemaan eri asioita. Koirakaveri helpottaa sopeutumista ja auttaa uusiin asioihin tutustumisessa.

12.9.2019
Indi on harjoitellut hihnakävelyä tarhan ulkopuolella. Katso uusi video Indin ulkoiluhetkestä:

Viipurin koirat - Indi 8.9.2019

26.2.2019
Indi on iloinen ja reipas poika, joka rakastaa ihmisten huomiota ja rapsutuksia. 

Viipurin koirat - Indi 23.2.2019

28.7.2017
Indi kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

Viipurin koirat - Indi 19.8.2017

3.3.2017
Indi on ihana poika, joka päätyi tuntemattomasta syystä kodittomaksi mutta odottaa nyt paremman elämän alkua Irinan tarhalla.

Pentuja, pentuja, pentuja. Irinan pentutalosta ei vipinää puutu, kun kymmenet iloiset pennut juosta kirmaavat ja pomppivat ympärillä. Indi kuuluu pentutalon pienimpiin asukkeihin, mutta reippaasti se pärjää laumassa ja tulee rohkeasti tekemään tuttavuutta vieraiden kanssa. Indi on kiltti, iloinen ja ihmisrakas pentu, joka tosin sylissä näyttää vakavemmalta kuin todellisuudessa on. Indi ei ole vain tottunut sylittelyyn ja kummissaan ihmettelee että hei, mitäs tämä nyt tarkoittaa, mutta nätisti se antaa vieraiden käsitellä itseään.

Indin taustasta ei ole tietoa. Indin päivät kuluvat muiden pentujen kanssa telmien, mutta kavereita on ympärillä kymmeniä eikä erinäisiltä kähinöiltä voi pienikään pentu välttyä. Indi ei tiedä maailmasta vielä paljonkaan, ja paljon on opeteltavaa ja nähtävää vielä edessä. Oma lämmin koti, kunnollinen ruoka, leikit ja lenkit yhdessä oma ihmisen kanssa ovat asioita, joista poika haaveilee.

Viipurin koirat - Indi 29.4.2017

Viipurin koirat - Indi 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.