Indi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 11/2016

12.9.2019
Indi on harjoitellut hihnakävelyä tarhan ulkopuolella. Katso uusi video Indin ulkoiluhetkestä:

Viipurin koirat - Indi 8.9.2019

26.2.2019
Indi on iloinen ja reipas poika, joka rakastaa ihmisten huomiota ja rapsutuksia. 

Viipurin koirat - Indi 23.2.2019

28.7.2017
Indi kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

Viipurin koirat - Indi 19.8.2017

3.3.2017
Indi on ihana poika, joka päätyi tuntemattomasta syystä kodittomaksi mutta odottaa nyt paremman elämän alkua Irinan tarhalla.

Pentuja, pentuja, pentuja. Irinan pentutalosta ei vipinää puutu, kun kymmenet iloiset pennut juosta kirmaavat ja pomppivat ympärillä. Indi kuuluu pentutalon pienimpiin asukkeihin, mutta reippaasti se pärjää laumassa ja tulee rohkeasti tekemään tuttavuutta vieraiden kanssa. Indi on kiltti, iloinen ja ihmisrakas pentu, joka tosin sylissä näyttää vakavemmalta kuin todellisuudessa on. Indi ei ole vain tottunut sylittelyyn ja kummissaan ihmettelee että hei, mitäs tämä nyt tarkoittaa, mutta nätisti se antaa vieraiden käsitellä itseään.

Indin taustasta ei ole tietoa. Indin päivät kuluvat muiden pentujen kanssa telmien, mutta kavereita on ympärillä kymmeniä eikä erinäisiltä kähinöiltä voi pienikään pentu välttyä. Indi ei tiedä maailmasta vielä paljonkaan, ja paljon on opeteltavaa ja nähtävää vielä edessä. Oma lämmin koti, kunnollinen ruoka, leikit ja lenkit yhdessä oma ihmisen kanssa ovat asioita, joista poika haaveilee.

Viipurin koirat - Indi 29.4.2017

Viipurin koirat - Indi 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.