Kajo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

24.2.2018
Kajo muutti omaan kotiin Jyväskylään!

14.1.2018
Kajo odottaa adoptiohakemuksia Helsingissä. Kotihoitaja kertoo tuoreita kuulumisia hoitopaikasta: 

Komeaa Kajo-poikaa jännitti Suomeen tulo kovin, joten ensimmäiset päivät menivät lähinnä sohvalta seuraillessa. Ensimmäisten päivien enimmät jännitykset ovat kuitenkin jo karisseet pois. Toki vieläkin jotkin asiat jännittävät, kuten vieraiden koirien ohittaminen kävelyllä. Sporttisena poikana Kajo viihtyy paljon ulkona. Varsinkin metsässä kirmailu on sille mieluista puuha. Tuntuukin siltä, että Kajo voisi viettää metsässä koko päivän. Vieraisiin ihmisiin suhtautuu vielä hieman varoen, mutta ei missään nimess aggressiivisesti. Kajo tykkää läheisyydestä, kuten halailusta ja pussailusta ja illat Kajo viettääkin sohvalla kotihoitajien kainalossa. Kaiken kaikkiaan Kajo on utelias ja kiltti pentu, jolla menee vielä vähän aikaa tottua uuteen elämään. 

4.1.2018
Kajolla kävi tuuri ja se matkasi hoitopaikkaan Helsinkiin.

Kajon yhteyshenkilönä toimii Ayla.

1.10.2017
Kajo-poika on iloinen pusumaakari, joka kiepsahtaa sylissä vaikka selälleen jatkaen iloista hännänvispausta.

Pieni Kajo ei montaa sekuntia malta paikoillaan pysyä. Miten se voisikaan. Pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen poika saa vihdoin ihmisiä luokseen. Rapsutukset ja hellittelyt on parasta mitä se tietää, eikä niistä voi mitenkään saada tarpeekseen. Kajo asustaa usean muun pennun kanssa pienessä häkissä, jossa se odottaa kovasti matkalippua Suomeen. Kajon elämästä ennen tarhalle saapumista ei ole tietoa, mutta sen verran luottavaisesti se suhtautuu ihmisiin, ettei se mikään metsän keskeltä pyydetty villikoiranpentu ole. Kaikkea muuta.

Kajon tulevan omistajan on ymmärrettävä, ettei poika ole lyhyen elämänsä aikana välttämättä koskaan päässyt kokemaan kotikoiran turvallista ja mukavaa elämää. Sisäsiisteys, yksin oleminen, hihnassa kulkeminen.. Harjoitukset täytyy aloittaa aivan alusta. Vastoinkäymisiä voi matkalla tulla eteen, mutta haasteethan on tehty voitettaviksi - eikö? Ihmisrakas ja ohutkarvainen Kajo toivoo kovasti, ettei sen tarvitsisi jäädä kylmälle tarhalle värjöttelemään, vaan oma lämmin koti löytyisi pikaisesti. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.