Wili

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 5/2017

14.9.2017
Ihana Wili heiluttaa hurjasti häntää, kun sille vähän lepertelee. Pieni kainous voittaa hetkittäin, mutta pian Wili taas juoksee luokse ja haluaa silityksiä!

Wili ja sen sisarukset WiljamiWiljoWernaWenla ja Wimma päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle kesällä. Ne olivat vielä pieniä natiaisia, jotka ihmettelivät silmät suurina tarhan äänekästä ja hektistä elämää. Nyt aikaa on kulunut jo tovi, pentue on saanut rokotukset ja tarhan arki on muuttunut niillekin arjeksi. Tarhan ei silti pitäisi olla näillekään pidemmän ajan kasvuympäristö, vaan oman kodin ja turvallisen omistajan soisi löytyvän niistä jokaiselle pian.

Wilissä on Wiljami-veljen kanssa paljon samaa näköä. Välillä pitää katsoa tarkasti, että kumpi veljeksistä nyt onkaan pyörimässä jaloissa. Wili on luonteeltaan utelias poika, vaikka ihan vähän vieraat ihmiset sitä välillä ujostuttaakin. Ujostelut se voittaa kuitenkin varsin nopeasti.

Tarhalla kasvaminen tarkoittaa aina sitä, että pennut eivät saa ihmisten seuraa niin paljon kuin haluaisivat. Wilinkin mielestä on vähän jännittävää, kun tulee aika nostaa se syliin kuvaamisen ajaksi. Mutta Wili kestää reippaasti sylissä olemisen pienestä jännityksestä huolimatta!

Wilistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Siitä tulee varmasti löytymään runsaasti nuoren pojan energiaa, kunhan kotiutuminen on hoidettu alta pois ja Wili pääsee nauttimaan elämästä täysin rinnoin. Wili etsii siis ymmärtäväistä, mutta myös aktiivista kotia, jossa halutaan opastaa tätä mainiota nuorta miestä päämääränä hyvin käyttäytyvä aikuinen koira. Voi olla, että teini-ikäisen koiran kanssa kaikki ole aina ihan pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta tiedäthän sananlaskun: lopussa kiitos seisoo. Wili lupaa, että niin käy hänenkin kanssaan, kunhan uudella omistajalla riittää pitkää pinnaa nuoren pojan kouluttamisessa!

Viipurin koirat - Wili 10.11.2017

Viipurin koirat - Wili 21.10.2017

Viipurin koirat - Wili 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.