Viipurilainen eläinlääkärikeskus uudeksi kumppaniksi sterilisointikampanjaan

Viipurin Koirat ry on tehnyt Ei vahinkopennuille! -kampanjan parissa yhteistyötä viipurilaisen eläinklinikka Aurikan (Ветеринарная клиника "Аурика") kanssa vuodesta 2012. Nyt kampanjamme tehostuu, sillä myös toinen viipurilainen eläinklinikka on ryhtynyt yhteistyöhön kanssamme.

Eläinlääkärikeskus Veterinarnyy tsentr (Ветеринарный центр в Выборге) tulee jatkossa sterilisoimaan ja kastroimaan alueen koiria ja osallistumaan työhön, joka tähtää kodittomien koirien määrän vähenemiseen. Maksamme yhden koiran sterilisaatiosta klinikalle kampanjan puitteissa 35 euroa. Veterinarnyy tsentr on myös luvannut auttaa Olgan tarhaa sellaisten kiireellistä sterilisaatiota tarvitsevien koirien kohdalla, jotka eivät voi odottaa tarhalla muutaman kerran vuodessa vierailevaa liikkuvaa klinikkaa.

Saimme mahtavan startin uudelle yhteistyölle Oulun Kirputtajat ry:n avulla, sillä ryhmän kirppismyynnillä keräämä ja Viipurin Koirat ry:lle lahjoittama 1000 euroa käytetään kokonaisuudessaan sterilointikampanjaan. Tällä summalla saamme leikattua lähes 30 koiraa! Lämmin kiitos avusta Kirputtajat ry:lle ja kaikille niille, jotka joko lahjoittivat myytävää tai tekivät ostoksia Järkikirppiksen pöydässä nro 305 Oulun Raksilassa tammi-maaliskuun aikana.

Viipurin seudulla tehtävää sterilisointityötä voi tukea tekemällä lahjoituksen keräystilillemme Nordea FI74 1394 3500 155391 ja käyttämällä viitettä 1041. Viipurin Koirat ry:llä on rahankeräyslupa.