Juuso

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2014

26.4.2016
Juuso on ujo poika, jolla on silti pilkettä silmäkulmassa.

Juuso tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja reippaan koirakaverin seurassa Juuso varmasti sopeutuu myös uuteen kotiin.

Juuson kohtaloksi on jäänyt koiratarhalla kasvaminen. Se ei koskaan ole yhdenkään koiran onni, ja Juuso kuuluu siihen porukkaan, josta tarhalla asuminen on tehnyt vähän ujon. Juuso kuitenkin tulee hakemaan herkut käsistä ja on muutenkin positiivisen utelias ihmisten kanssa, joten uskomme, että Juuso reipastuu vielä mukavasti kotioloissa. Juuso tulee kuitenkin tarvitsemaan reippaan koirakaverin tukea ja ennen kaikkea sellaista omistajaa, joka osaa ja haluaa opastaa varovaista Juusoa matkalla kotikoiraksi.

10.3.2015
Tarhalla kasvaminen on saanut Juuson ujostelemaan. Kutsu omaan kotiin olisi lottovoitto, että Juuso pääsisi taas keräämään rohkeutta!

Enää Juuso ei uskaltaudu itse tekemään tuttavuutta. Selvästi sitä kuitenkin kiinnostaa ihmiset ja uteliaasti se katselee tekemisiämme pienen matkan päästä. On todella harmillista, että osa pennuista muuttuu tarhaoloissa aroiksi. Siksi toivommekin todella kovasti, että Juuso pääsisi pian omaan kotiin reipastumaan, ettei se pääse kasvamaan araksi pojaksi.

Juuson uudessa kodissa reipas koirakaveri olisi kullanarvoinen asia. Aivan vilkkaimpaan kaupunkiympäristöön Juuso ei halua muuttaa, mutta rauhallisella alueella sijaitseva kerrostalo ei ole poissuljettu vaihtoehto, sillä ainakin tarhaoloissa Juuso on hyvin hiljainen poika.

1.1.2015
Eloisa Juuso on sympaattinen poika! Iloisesti Juuso touhottaa pentuaitauksessa ja kovasti se tahtoisi tehdä tuttavuutta, vaikka ujous välillä voittaakin.

Juuso on ehtinyt asua Irinan tarhalla jo tovin. Tarhaolot ovat pennuille karuja, jäähän niiltä tutustumatta moniin sellaisiin asioihin, jotka tulevassa elämässä tulevat olemaan jokapäiväisiä tuttavuuksia. Puhumattakaan tarhan kylmyydestä, kosteudesta ja metelistä, joiden keskellä pennut joutuvat elämään miten parhaiten taitavat.

Juuso on utelias ja iloinen poika, joka kovasti haluaisi tutustua meihin vieraisiinkin ihmisiin. Ujous kuitenkin voittaa uteliaisuuden hetkittäin, ja Juuso pakittaa muutaman askeleen kauemmas tarkkailemaan tilannetta. Pian pentumainen uteliaisuus kuitenkin vie Juuson mukanaan ja Juuso tassuttelee taas nuuskimaan käsiämme ja hyppimään vasten, pienen silityshetken toivossa.

Elämä uudessa kodissa tulee olemaan Juusolle ihmeitä täynnä. Eihän Juuso tiedä, mikä on imuri, mikä on auto, mitkä ovat portaat ja mitä tarkoittaa sisäsiisteys. Uudella omistajalla on siis edessään paljon opastettavaa, mutta niinhän se on jokaisen pennun kanssa. Juuson kanssa pitää kuitenkin varautua siihen, että aluksi sitä voi ujostuttaa kovastikin. Onhan muutto uuteen ympäristöön pienelle pennulle todella iso asia.

Juusosta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen poika. Kotona Juuso on varmasti aktiivinen ja touhukas pentu, josta kasvaa samanlainen nuorukainen. Ihan pelkäksi kainalonlämmittäjäksi Juuso ei siis halua, mutta jos sellainen tavallisen reipas koiranmistajan elämä on sinua varten, odottaa Juuso yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.