Tao

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 10/2016

23.2.2017
Tao ujostelee vielä hiukan vieraita, mutta on silti ystävällinen poika. Taolla on hyvin persoonallinen ja kaunis väritys - aikuisena siitä kasvaa taatusti aika hurmuri!

Irinan pentutalossa pentuja vilisee kymmenittäin ympärillä. Pienet ja täpinöissään olevat pennut suhaavat ja pomppivat ympärillä minkä jaloistaan pääsevät. Yksi kerrallaan ne käydään läpi ja kuvataan. Viimeisten kuvattavien pentujen joukossa on Tao. Ujoa Taoa saa houkutella jonkin aikaa kopin suulla, mutta lopulta poika antaa kiinni ja se nostetaan syliin. Tao on vielä vähän varovainen poika, mutta kuitenkin ystävällisesti se antaa käsitellä itseään ja istuu rauhallisesti sylissä vaikka jännittääkin. Kun kuvaus- ja rapsutteluhetki on ohi, Tao pyörii hetken hämmentyneen oloisena muiden pentujen joukossa kunnes luikahtaa takaisin turvapaikkaansa.

Taon menneisyys on hämärän peitossa. Mikään kovin ruusuinen elämän alku pojalla tuskin on ollut, ja etsinnässä on ihminen joka ymmärtää varovaista pentua. Kärsivällisyyttä ja aikaa tarvitaan. Ei Tao mikään mahdottoman arka pentu ole, ja turvallinen ja rakastava kotiympäristö saisi varmasti ihmeitä aikaan. Koirakaveri uudessa kodissa olisi varmasti Taon kannalta hyvä asia, sillä kaverista saisi tukea ja mallia matkalla aikuiseksi, isoksi pojaksi. Taosta kasvaakin varmasti hyvin komea ja kaunis koira - kunpa uusi elämä voisi jo alkaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.