Unja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2016

17.6.2019
Unja on kaunis ja siro tyttö. Katso uusi video Unjasta:

Viipurin koirat - Unja 15.6.2019

13.9.2017
Unja on kasvanut herkäksi kaunottareksi, joka pysyttelee hiukan syrjässä. 

Viipurin koirat - Unja 9.9.2017

15.3.2017
Unja on herttainen ja kiltti tyttö. Sylissä vähän jänskättää, mutta kun tassut on tukevasti maassa niin Unja tulee oitis pyytämään kainosti osansa huomiosta.

Unja on yksi monesta kymmenestä Irinan tarhan pentutalon asukista. Viime aikoina pentuja on joutunut kodittomaksi isot määrät, ja Unjankin tie on vienyt tarhalle. Unja suhtautuu uusiin tuttavuuksiin hyvin uteliaasti ja ystävällisesti. Korvat höröllä ja häntä heiluen se tepsuttaa muiden reippaiden pentujen mukana ihmisten luokse hakemaan huomiota ja herkkuja. Toistaiseksi Unja vaikuttaa mukavan rauhalliselta pennulta eikä miltään ikiliikkuja-säheltäjältä, mutta omaan kotiin pääsyn myötä terve pentuenergia voi kasvaa.

Koska Unjan menneisyys on tuntematon, täytyy tulevan kodin varautua totuttamaan tyttöä pikkuhiljaa uuden elämän ihmeellisyyksiin. Liikenne, ulkoilu, vieraat ihmiset ja monet muut asiat voivat alkuun pelottaa. Unja ei välttämättä koskaan ole elänyt sisätiloissa, joten mistä se voisi tietää mitä tarkoittaa sisäsiisteys. Kaulapanta ei ole tuttu, hihnassa ei ole opeteltu kävelemään eikä yksinoleminenkaan ole itsestäänselvyys. Jos olet vakavasti harkinnut ja valmis sitoutumaan uuteen ystävään, sinulla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä etkä pienistä hermostu, voisi Unja haluta muuttaa luoksesi!

Viipurin koirat - Unja 10.3.2017

Viipurin koirat - Unja 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.