Phoebe

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

6.10.2016
Pikku-Phoebe sai kodin Vantaalta.

1.9.2016
Phoebe on hellyttävyydessään kovin vastustamaton pentu! Phoebe vaikuttaa luonteensakin puolesta mitä mainioimmalta tytöltä, joten toivottavasti omaa kotia ei kauaa tarvitse odottaa.

Siskokset Phoebe ja Poppy asustavat Irinan tarhan pentuaitauksessa. Siskokset ovat luonteiltaan hyvin samanoloisia, väritykseltään tytöt ovat kuitenkin kuin yö ja päivä. Tumma Phoebe iloitsee pieni häntä heiluen kun havaitsee ihmisiä näköpiirissään, jipii! Phoeben saa helposti napattua syliin ja siskonsa tavoin molemmat tytöt ovat melko sylissä viihtyvää tyyppiä. Phoebe kelliikin kainalossa kuin paraskin sylivauva - rennosti ja nautiskellen.

Phoebe vaikuttaa reippaalta, ihmisrakkaalta ja suht rauhalliselta tytöltä. Siis toistaiseksi rauhalliselta tytöltä. Päästessään pois tarhalta omaan kotiin voikin käydä niin, että uteliaisuus ja energisyys tripl.. siis tuplaantuu. Aina varma merkki myös siitä, että kotiutuminen on lähtenyt mukavasti käyntiin on sukkien katoaminen ja lempikenkien muodonmuutos käyttökelvottomiksi. Mutta onhan Phoebe vasta pikkupentu ja erilaiset pikkujekut ovat toki jokaisen pennun etuoikeus. Vaikka Phoebe on mitä suloisin ja ihastuttavin tyttö, täytyy kodin tarjoamisen sille olla vakaasti harkittu päätös eikä hetken huumaa. Phoebella ei ole kokemusta kotikoirana olosta, joten edessä on vielä paljon uutta opittavaa. Mieti siis tarkkaan seuraavat 10-15 vuotta, sillä Phoebe tulee jäädäkseen.

Phoeben emo on keskikokoinen saksanpaimenkoirasekoitus ja Phoebestakin kasvaa aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.