Nikke

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2019
Tautitestattu: 1/2020
Sijainti: Olgan tarha, Viipuri

12.2.2020
Nikke testattiin oman kodin toivossa seitsemän vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Niken testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, borrelioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) sekä ihomato (Dirofilaria repens).

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Niken rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

23.1.2020
Voihan seinäruusu sentään! Harmaa ujo Nikke yrittää hipsiä huomaamattomana. Tälle ujopiimä pojalle kodin löytyminen on erityisen tärkeää.

Kotielämä reipastuttaisi Nikkeä ihmisiä kohtaan, sillä nyt kun ujopiimää on lorahtanut poikaan, on erityinen tärkeää löytää koti. Nikke yrittää hipsiä ja väistellä, muttei siinä kuitenkaan ihan kokonaan onnistu. Syliin nostaminen hämmentää poikaa, muttei aiheuta sen kummempaa reaktiota. Siinä olla nököttää Nikke sylissä hiukan kangistuneena, kunnes pääsee jälleen vapaaksi. Tuttu Olga saa Niken unohtamaan ujostelun ja Olgaa vasten voi ihan hyvin nousta rapsuteltavaksi.

Useita pentuja hylätään vuosittain datšoille eli venäläisille kesämökkialueille. Viipurissa on venäläisiä vapaaehtoistyötä tekeviä eläinsuojelijoita, jotka etsivät sekä noutavat ilmoitettuja kodittomia koiria ja kissoja. Sisarukset Nikke ja Nilka löytyivät datšalta ja pääsivät Olgan koiratarhalle turvaan. Siellä on saatu asianmukaiset madotukset, ulkoloishäädöt sekä rokotukset. Nilka ja Nikke ovat syöneet hyvin ja saaneet olla tekemisissä ihmisten kanssa. Nyt on aika löytää omat kodit.

Ujo Nikke kaipaa kotia rauhallisemmalta alueelta kotia, jossa reipas koirakaveri olisi odottamassa. Nikke vaikuttaa varsin sympaattiselta ja mukavalta pojalta, sellaiselta, josta voisi tulla vallan mainio lenkkikaveri säänkestävine turkkeineen. Hihnakävely, sisäsiisteys, yksinolo ja muut tavanomaiset kotikoiran taitojen opettelut Nikke aloittaa ihan alusta pitäen. Luultavimmin Nikelle kukaan ei ole aiemmin näistä asioista jutellut. Rauhallisella ja palkitsevalla opettamisella Nikke varmasti osaa taidot sisäistää. Jos sydämessäsi on paikka hieman ujolle Nikelle, ilmoitathan itsestäsi. Harmaa seinäruusu puhkeaa kukkaan oman kodin turvallisessa ympäristössä.

Viipurin koirat - Nikke 3.1.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.