Shiro

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2017

13.11.2018
Shirolle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. 

Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

11.12.2017
Shirosta on kasvanut ihmisrakas ja kiltti nuorukainen. Ihmiset ovat Shirosta ihania ja kaikkein mieluiten Shiro viettäisikin aikaa vain ihmisten rapsuteltavana ja hellittävänä.

Shiro asuu isossa ulkoaitauksessa suuressa koiralaumassa. Muiden koirien kanssa poika tulee hyvin juttuun, mutta joutuu aika ajoin toisen uroksen pahasti kiusaamaksi. Shiro yrittää silloin parhaansa mukaan luikkia karkuun eikä tahdo jäädä rähisemään. Kunpa kaunis ja mukava Shiro löytäisi nopeasti oman kodin.

Viipurin koirat - Shiro 6.12.2017

7.8.2017
Shiro on kiva ja ystävällinen pentu, jonka kauniit mantelin muotoiset silmät lumoavat kenet tahansa. Shiro odottaa kovasti pääsyä omaan kotiin.

Shiro ja sen sisko Shia päätyivät loppukeväästä tuntemattomasta syystä Irinan tarhalle. Kesä meni muiden pentujen kanssa touhuten ja pian Shironkin on valmistauduttava syksyn saapumiseen. Shiro on ystävällinen ja iloinen pentu, joka tulee mielellään tervehtimään tarhalle saapuneita ihmisiä. Rapsutukset ja huomio maittavat, harmi vain että niitä on tarjolla ihan liian harvoin. Pienestä pojasta olisi niin ihanaa nautiskella moisista herkuista päivittäin - tai oikeastaan useita kertoja päivässä jos tarkkoja ollaan! Suuressa pentulaumassa eläminen sujuu hyvin ja Shiro vaikuttaa sosiaaliselta pojalta, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa.

Koska tarha on Shiron koti ja ulkopuolinen maailma vieras paikka, voi Shiroa aluksi jännittää uuteen kotiin muutto. Kunhan pojalle ollaan valmiita antamaan aikaa ja sen sopeutumiseen ollaan valmiita panostamaan, kasvaa Shirostakin aikuisena vielä hieno kotikoira! Innokkaan ja uteliaan pennun kanssa elämisessä on omat tähtihetkensä, mutta hermoja voidaan myös koetella kun pienet hampaat eksyvät maistelemaan ja nakertelemaan ei-toivottuja asioita. Kasvavalle Shirolle onkin muistettava tarjota riittävästi mielekästä tekemistä ja liikuntaa, jotta energiaa ei jäisi liiaksi ylimääräisiin kepposiin.

Viipurin koirat - Shiro 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.