Anri

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 35-40 cm)
Syntymäaika: 2014

12.5.2016
Anrin odotus päättyi ja oma koti löytyi.

12.2.2016
Ihastuttava Anri suhtautuu ihmisiin todella ystävällisesti ja kun sen kanssa on hetki seurusteltu, ei pienen tytön rakkaudella ole rajoja.

Anri on nuori koira, ja se on arvioitu noin reilun vuoden ikäiseksi. Tarkkaa ikää ei kuitenkaan tiedä kukaan, joten vuosia voi todellisuudessa olla enemmän tai vähemmän. Kooltaan Anri on pienehkö ja painoa sillä lienee korkeintaan 10 kilon verran. Tällä hetkellä Anrin turkki on huovuttunut ja rastoittunut, ja se kaipaisi sekä shampoota että saksia, ja jatkossa säännöllistä harjausta.

Anrin taustasta tiedetään sen verran, että se saapui Irinan tarhalle Viipuriin Lipetskin alueelta, missä sikäläinen koiratarha kamppaili ylikansoitusongelman parissa. Mikään katujen kasvatti tyttönen tuskin on, vaikka sillä ei nyt olekaan kotia. Ihmisistä Anri pitää kovasti, joten sillä on joskus voinut olla koti, mutta syystä tai toisesta se on joutunut kodittomaksi. Tulevan omistajan on hyvä varautua totuttamaan Anria rauhallisesti opastaen kotikoiran maailmaan. Kunhan tytön turkki hoidetaan kuntoon, paljastuu alta varmasti suloinen pieni kaunotar. Anrin suurin toive olisi löytää pikaisesti oma rakastava koti, jossa siitä ollaan valmiita huolehtimaan sen elämän loppuun saakka.

Eteläisen alkuperän vuoksi Anrille on teetetty Viipurissa Snap 4Dx plus -tautitesti, johon sisältyi seuraavat testit: sydänmato, erlichia canis & erlichia ewingii, borrelioosi ja anaplasma phagocytophilum & anaplasma platys. Testit olivat puhtaat ja Anri onkin valmis valloittamaan Suomen ja suomalaisten sydämet.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.