Listik

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi/suureksi
Syntymäaika: 12/2018

18.6.2019
Listik sai kodin Porista.

31.5.2019
Listik matkusti hoitopaikkaan opettelemaan kotikoiran elämää ja on tavattavissa Tuusulassa.

10.5.2019
Kaikki Listikiltä testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Listikiltä testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Listikiltä rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

20.4.2019
Reipas ja ihastuttava Listik pääsi näyttämään taitojaan hihnassa ja sehän sujui todella mallikkaasti!

Viipurin koirat - Listik 15.4.2019

7.4.2019
Listik on varsin mukavanoloinen, ihmisrakas ja viehättävä pentu, joka löytyi viipurilaisesta Monrepos-puistosta aitaan sidottuna.

Puiston vartija löysi Listikin, joka oli ilmeisesti tarkoituksella sinne hylätty. Iloisen ja ihmisrakkaan Listikin tie kävi kaikeksi onneksi kuitenkin Olgan luokse, missä Listik toivoo nyt pienet tassunvarpaat ristissä odottaen oman, ihanan kodin löytyvän Suomesta. 

Listik on kovin luottavainen ja reipas pentu, joka jolkottaa iloisesti vieraita vastaan. Se ei epäröi tulla vieraiden rapsuteltavaksi vaan on samantien vieressä nauttimassa rapsutuksista onnensa kukkuloilla. Listikillä on muutenkin kovin kauniit seurustelutavat pennuksi. Se istuu nätisti vieressä siliteltävänä eikä riehu ympärillä hampaat kiinni hihoissa tai lahkeissa. Listik puikkelehtii sujuvasti isojen koirien vanavedessä Olgan pihalla ja tulee hienosti toimeen suuressa laumassa. Vaikka silloin tällöin jostain suunnasta kuuluu rähinää, Listik ei lähde niihin mukaan vaan keskittyy mieluummin mukavempiin asioihin, kuten pihan tonkimiseen ja vieraiden kanssa seurusteluun. Listik on ainakin toistaiseksi tarhaoloissa hiljainen poika.

Vaikuttaa siltä, että Listikistä on kasvamassa aika hurmuri. Ihana ja suloinen pentu, mutta ennen kaikkea luonteeltaan. Listikin menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta hyvässä kunnossa löydetty ja mitä ihmisrakkaimmalla luonteella varustettu Listik tuskin nyt kamalan huonolla hoidolla on aiemmassa elämässään ollut. Listik muuttaisi mielellään sellaisen ihmisen luokse, joka ymmärtää, että pojalla saattaa olla vielä paljon opittavaa kotikoiran perustaidoista. Etsinnässä onkin ihminen, jolla on aikaa ja motivaatiota Listikin sopeuttamiseen. Reipas Listik voisi soveltua monenlaiseen ympäristöön aina maaseudulta kaupunkiin.

Viipurin koirat - Listik 2.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.