Taika

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

12.7.2019
Kaikki Taikalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Taikalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Taikan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta. Taika olisikin aivan valmis muuttamaan omaan kotiin.

Viipurin koirat - Taika kävelyllä 27.6.2019

Viipurin koirat - Taika 27.6.2019

17.6.2019
Mikä kaunotar! Tästä ihmisrakkaasta ja iloisesta tytöstä kasvaa jollekin onnekkaalle hieno ystävä ja mainio lenkkikaveri.

Vaikka kesä on vasta alussa, pentuja on ehditty hylkäämään ahkerasti. Kohtalon koki myös Taika. Taika löytyi kerrostalon rappukäytävästä. Se ei kuulunut kellekään asukkaalle ja istuskeli siellä kiltisti yksinään parin päivän verran. Asukkaat ilmoittivat kodittomasta Taikasta Olgalle ja Olga haki tytön luokseen.

Taika vaikuttaa reippaalta ja sosiaaliselta tytöltä. Se on innoissaan vieraista ja tulee hyppien ja häntä vauhdikkaasti heiluen hakemaan huomiota. Pusujakin Taika mielellään jakelisi eikä osoita minkäänlaista epävarmuutta vieraita kohtaan. Vaikuttaakin vahvasti siltä, että ihmisrakkaalla Taikalla on joskus ollut oma ihminen tai ainakin se on saanut elää ja varttua pikkupentuna ihmisten ympärillä. Ehkä omistaja kyllästyi kasvaneeseen pentuun, joka ei ollut enää niin pieni ja soma. Sen verran armollisia oltiin, ettei tyttöä jätetty suoraan kadulle vaan keksittiin vähän erikoisempi hylkäämispaikka. Niin tai näin, Taika on nyt Olgan suojissa ja odottaa kunnollisen kodin löytymistä Suomesta.

Taika elää Olgan piha-aitauksessa muiden sitä itseään nuorempien pentujen kanssa. Yhteiselo vaikuttaa sujuvan hyvin ja Taika tulee nätisti juttun aitauskavereidensa kanssa. Sylissä Taika ei oikein malttaisi istua vaan räpiköi itsensä pian vapaaksi muihin mielenkiintoisiin puuhiin. Paahtava helle selvästi vaivaa Taikaa, se on vähän levoton ja hakee usein viilennystä aitauksen varjopaikoista tai pimeästä kopista. Emme tiedä onko Taika koskaan elänyt sisätiloissa ja vaikka olisikin, opit ovat varmasti tehokkaasti jääneet jo unholaan ja tulevan omistajan on varauduttava treenaamaan perustaitoja sisäsiisteydestä yksin olemiseen. Taika ilahtuisi varmasti koirakaverista, mutta saattaisi pärjätä myös ainoana koirana.

Viipurin koirat - Taika 8.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.