Monroe

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2017

11.5.2017
Mustavalkoinen Monroe vilkuilee alkuun hieman ihmeissään, mutta ei aikaakaan kun poika pöristelee jännityksen karvoistaan ja hyppää muiden sekaan iloitsemaan ihmisistä!

Sisarusviisikko MiriamMelanie, Monroe, Metka ja Marley päätyivät keväällä aivan pieninä pentuina Irinan tarhalle. Viisikon elämän ensivaiheista ei ole tietoa, mutta luultavasti ei-toivotusta pentueesta haluttiin eroon ja vastaus löytyi Irinan koiratarhalta. Nyt pennuilla on kuitenkin mahdollisuus parempaan elämään, ja toivottavasti sellainen odottaisi kaikkia Suomessa.

Monroe pohdiskelee alkuun tohtisiko vieraita mennä moikkaamaan noin vaan, mutta kun se huomaa ettei hätää ole, alkaa pieni häntä vipattaa. Pieni parakki onkin yhtäkkiä täynnä niin iloisesti heiluvia häntiä ja pusuttelevia pentuja, ettei niiden perässä meinaa pysyä. Sylissä vähän jännittää, mutta siinä ei mitään kummaa ole. Kun käsittelyyn ja sylissä olemiseen ei ole tottunut niin ei ole, mutta kunhan oma koti löytyy tulee sylikin Monroelle varmasti vielä tutuksi. Monroe vaikuttaa ystävälliseltä ja mukavalta pikkumieheltä, milloinhan poika pääsisi matkustamaan omaan kotiin?

Monroe on suloinen poika, mutta kevyin perustein sille ei kannata lähteä kotia tarjoamaan. Monroe ei varmastikaan ole milloinkaan elänyt sisätiloissa, joten edessä on paljon uutta ja ihmeellistä opeteltavaa. Maailmaa ei ole ylipäätänsä nähty vielä kovinkaan paljon eikä tarhalta käsin siihen ole mahdollisuuksiakaan. Niinpä monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun olla pelottavia, ja omistajan on oltava valmis paneutumaan pojan sopeuttamiseen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.